Over Ons

Welkom bij Plenaire, het online politieke magazine voor de gewone burger. Ons doel is om politieke kwesties, zowel nationaal als internationaal, voor iedereen helder en begrijpelijk te maken. Wij bieden diepgaande nieuwsartikelen, analyses en achtergronden over de politiek en politici, zodat u goed geïnformeerd bent over de beslissingen die uw dagelijks leven beïnvloeden.

Plenaire

De naam Plenaire is afgeleid van het Latijnse woord plenum, wat ‘vol’ betekent. Dit verwijst naar een plenaire vergadering, een bijeenkomst waar alle leden van een organisatie, zoals het parlement, samenkomen om belangrijke beslissingen te bespreken en te nemen. In lijn met dit begrip willen wij met Plenaire een platform bieden waar volledige en open informatie beschikbaar is voor alle burgers.

Ons doel is om u, de lezer, te voorzien van toegankelijke en relevante politieke kennis, zodat u een beter begrip krijgt van de complexe wereld van de politiek. Politiek gaat over ons allemaal, en wij geloven dat iedereen het recht heeft om te weten wat er speelt en waarom dat belangrijk is.

Belangrijke pagina’s

Team Plenaire